LA8UW Karin tok Gullmedalje i Kazakstan

karin Gull VMI verdensmesterskapet i radio-orientering, som ble arrangert i Burabay i Kazakstan denne uken slo LA8UW Karin til med gull-medalje i sin klasse. Dette var siste løpsdag i VM og fox-oring øvelsen stod på programmet.
Vi gratulerer Karin som med iskald beregning tok alle 7 postene innenfor maksimaltiden i dagens fox-oring konkurranse, slik at den norske nasjonalsangen ble spilt for første gang under VM i radiopeileorientering.

 

 

 

VM2014Logo300Karin tok også sølvmedalje på 2m konkurransen,  bare 39 sekunder bak gullmedaljen så det er tydelig at Karin har prikket inn formen til dette VM. 

Årets mesterskap var det 17. i rekken av VM i radio-orientering. VM arrangeres annenhvert år, IARU regionene arrangerer sine region mesterkap  årene i mellom VM. 
Arrangør for neste års Region-1 mesterskap er Tsjekkia.

Neste sommer står Norge som arrangør av det Nordiske mesterskapet. I 2016 står Norge som arrangør av det 17.ende ungdomsmesterskapet i radio-orientering, hvor det er forventet at størrelsesorden 120 deltagere i alderen 14-16 år fra hele Europa vil delta. 

 

  

  

GRATULERER  MED  INNSATSEN OG MEDALJENE  KARIN  !

                                                                    karin Gull VM

 

Bli medlem
Medlemsfordeler
Nettbutikk
Logg inn
Grupper
Interesseområder
Om NRRL
Kontakt oss